Heipä hei rinkiläiset!

Maaliskuussa lähtivät paketit aika myöhään liikkeelle, eli raporttisuma oli kuun puolenvälin/loppukuun tienoilla aikamoinen. Lisäksi meillä oli leivontakilpailu ja sen äänestykset, jotka työllistivät kiitettävästi Emoja. Samaten SLY-tapaamisessa on ollut hommaa hoidettavana, eli tylsää ei ole ollut.

Emot ovat saaneet maaliskuussa paljon erilaisia muistamisia, lähinnä korttien muodossa, mutta myös suklaalla ja muilla ihanuuksilla on Emoja lahjottu . Olenkin kovin pahoillani, etten ole ihan jokaista korttia kerennyt päivittää, mutta kiitos jokaisesta muistamisesta!!

Huomasin, että tämä kuukausi on selkeästi ollut aika haastava teemansa osalta, mutta silti olette koonneet ihania paketteja! Ensimmäisen kuun rakkaus-teema oli niin helppo, että mielestäni tämä hieman haasteellisempi pääsiäis-teema oli ihan kohdillaan. Ainakin voin sanoa, että oli aavistuksen verran omalaatuisempia/erilaisia paketteja kuin helmikuussa.

Suhteellisen hyvin meni tämäkin kuukausi työmäärään nähden. Loppukuusta kävi kuitenkin erittäin ikävästi, kun kaksi rinkiläistä eivät saaneetkaan pakettiaan. Kyse ei siis ole pakettien katoamisesta vaan siitä, ettei niitä taidettu koskaan lähettää. Yhteensä siis neljä raporttia jäi puuttumaan, sillä he, jotka eivät pakettia lähettäneet, eivät myöskään raportoineet omaansa saaduksi. Pakettien seurantakoodien mukaan paketit on kuitenkin postista noudettu, mutta Emojen useiden yhteydenottojen myötä emme silti ole saaneet lähetys- tai saapumisraportteja näiltä kahdelta henkilöltä. Pinkkis onkin itse sitten ollut halukas korvaamaan puuttuvat paketit ja muutama rinkiläinenkin on ollut halukas lähettämään heille jotain pientä. Muutama SLY-pari siis meni viimeiselle kuulle uusiksi, mutta erittäin valitettavaa on, että näitäkin joskus sattuu.

Mikäli joskus jostain rinkiläisestä tuntuu esim. elämänmuutoksen tms. myötä, että rahkeet eivät riitäkään ringin loppuun vetämiseen, toivomme yhteydenottoa Emoille. Yksinkertaisesti ja lyhyesti voi vain kertoa, ettei jaksakaan. Tämä säästää paljon aikaa, vaivaa ja pahaa mieltä.

Toivotaan että tämä huhtikuun on parempi kuukausi! Kevät ja Kirkkaat värit on teemana ja se onkin aavistuksen helpompi varmasti, kuin maaliskuun pääsiäisteema.

SLY11-ringin ilmottautumiset alkavatkin heti pääsiäisen jälkeen, mutta muistattehan jokainen vetää silti kunnialla ensin loppuun 10-ringin, ennen kun uppoudutte 11-rinkiin.
Itse emoilen yhdessä Mrs. Bucketin kanssa tuon ringin, mutta siirryn varsinaisesti 11-ringin hommiin vasta kun ollaan kuitattu 10-rinki onnistuneesti.

Haluaisin vielä onnitella leivontakilpailun voittajaa Helmi.fi Lauraa, joka voitti leipomuksella nro 2. Cups of Love. Paketti lähtee heti pyhien jälkeen!!

Mukavaa pääsiäistä vielä jokaiselle!
SLY10-ringin paketeja voikin sitten ruveta lähettelemään heti kun postit aukeavat pääsiäispyhien jälkeen..

- Isabel