Hyvällä mallilla mennään, vieläkin saa rohkeasti tulla mukaan :)

Järjestysnumeroista ihan alkuun, että ne nyt tuppaavat unohtua tosi monella heti alkuunsa ja toivon todellakin että jokainen kirjoittaa vaikka sähköpostin otsikkoon sen numeronsa. Eteenkin Isalle tämä helpottaa jatkossa asioita, hän löytää teidän listoistamme nopeasti ja osaa auttaa näin paremmin.

Kyselylomakkeen jättää harmittavan moni hyödyntämättä. Tiedän että nopeasti on hankala keksiä paljon asiaa mutta käyttäkää edes viimeinen SANA ON VAPAA-kohta hyödyksi ja ilmaiskaa viimeistään siinä sly:llenne, millaisia ihmisiä olette ja mistä ilahdutte. Varsinkin blogittomia on hankala ilahduttaa kunnolla, jos infoa on vähän. Kyselylomakkeesta ei kovin moni asia kiinnitä meidän emojen huomiota, kun se ei ole meille tarkoitettu, vaan siis vastauksethan toimitetaan sly:lle.

Ja sitten hieman vielä tuosta parien jaosta. Olen pistänyt merkille että moni toivoo blogillista kaveria, tai joltain tietyltä suunnalta olevaa tai vähintääkin jotakin joka ei ole ennen ollut. Olen muuttanut kyselylomakkeesta sitä kohtaa, jossa ennen tiedusteltiin kaikkien edellisten sly:iden ja muistettavien nimiä. Nyt siinä kysytään vain viimeisimpien tietoja, johtuen samasta syystä miksi otin puheeksi nuo toivomukset. Ringin kannalta on tärkeintä että jokainen saa parin niin, että kuvat tulevat perille, ei ihan sitä sydänystävää naapurista saa pariksi ja ettei sellainen henkilö, joka ei ole ulkomaille halunnut postia lähettää, saa kaverikseen ulkomailla asuvaa muistettavaa. Muut toivomukset esim. blogillisuudesta kaikuvat aika hyvin kuuroille korville, koska se sekottaisi pakkaa ja pahasti ajanpuutteen ja jakojärjestyksen vuoksi.

Näin monen ringin jälkeen on jo aika aikaa vievää alkaa katsomaan ettei kukaan saa kaveriksi henkilö jonka kanssa on joskus ollut, varsinkin kun rinkejä on jo kymmenen ja jotkut ovat olleet kaikissa mukana. Siksi kysynkin viimeisimmän, ja koitan parit järkätä niin ettei just sitä edellistä sly:tä satu kohdalle.

Mutta joo, eiköhän nämä tulleet tällä selväksi. =) Ja muistakaa ne järjestysnumerot, ei laiteta uuden emon päätä heti pyörälle, vaikka tosi moni teistä on tuttuja mulle entuudestaan ;)

- Pinkkis-