Hei Rinkiläiset ja terveisiä kylmän kourissa kamppailevasta itäisestä suomesta!

Nyt täytyy kulisseissa sattuneen ikävän ja kaikille osapuolille pahaa mieltä tuottaneen asian takia laittaa sääntöihin tarkennus ja lisäys:

TÄSTÄ ETEENPÄIN jokaisessa paketissa tulee olla ne annetut tiedot lähettäjän paikalla. Tosi inhottavaa pilkunviilaamista, tiedän, mutta tässä on jo yksi väärinkäsitys sattunut, jossa lähettäjän paikalla oli eri tiedot, ei kylläkään ne sly:n oikeat, mutta mistäpä tuo rinkiläinen olisi voinut sen tietää, kun pakettia haki, ja meille siitä ilmoitti. Tämä on nyt tuottanut päänvaivaa ja isakin on ymmärretty ihan väärin, joten tästä eteenpäin pelisäännöt ovat nämä, eli tallettakaa ne tiedot vaikka puhelimen viesteihin, tai laittakaa lappu lompakon väliin, jos muuten ei kulje kätevästi ja vaivattomasti tiedot mukana. Phaoittelen tästä syntyvää vaivaa, mutta jatkossa varmistetaan näin se, ettei tule tällaisia ikäviä tilanteita vastaan.

Tämän yhden rinkiläisen osalta asia on minun puolestani ok, ja kyseessä oli väärinkäsitys jossa kaikki hutki ennenkuin tutki, enkä minä ainakaan asiasta kanna pahaa mieltä.

Editoin sääntömuutoksen myös virallisiin sääntöihin.

-Pinkkis-