Tervehdys rinkiläiset!

Mukavasti on lähtenyt tämä 10-kierros nyt liikkeelle. Rakkausaiheisia paketteja on lähtenyt matkaan jo yli 20 ja saapuneita on emojen tiedossa tuo vajaat 10, mitä blogiinkin on ehditty lisäilemään. Eli aika tyytyväinen on tämä pikkuemo tähän tahtiin. Toivottavasti tahti jatkuu samana!
Kiitos myös miltei kaikille siitä, että olette käyttäneet ahkerasti järjestysnumeroita lähettäessänne emoille sähköpostia! Se on auttanut hurjasti minun työtäni - ei tarvitse aina etsiä hiki hatussa että kukas se Mari olikaan ja mikä numero Annalla oli. Eli kiitos kiitos!

Sitten antaisin vielä pari vinkkiä paketeista:
Eli tosiaan, kuten jo aiemmin jossain postauksessa sanoin, rikki helposti menevät tavarat - Pakatkaa ne kunnolla! Mielummin liian hyvin kun vain jotenkin sinne päin.
Jauhot, tomusokerit yms. kannattaa aina laittaa jonkin pussin sisään - esim. pakastepussin. Jos ne aukeavat, ei sitten ole koko paketti esim. tomusokerissa, kuten eräälle rinkiläiselle kävi.
Ja jos paketti on kovin iso, kannattaa sinne lisätä esim. styroksia tai silkkipaperia tms, että kaikki tarvikkeet ovat tiiviisti pakattuina eivätkä pääse hölskymään. Näin yleensä tavarat säilyvät paremmin ja jauhopussit pysyvät kiinni, kun eivät heilu pakkauksen sisällä.

Tarkoitus ei sitten ollut mäkättää vaan antaa vinkkejä tulevaisuutta varten. Näitä asioita ei aina tule ajateltua.

Toivottavasti jokainen on nyt saanut salaiselta ystävältään tiedon, että tämä on vastaanottanut muistettavansa tiedot. Toivon ainakin, että tämänpäiväinen oli viimeinen selvittely tämän asian tiimoilta. Näitä selvittelyjä on nyt tullut muutama, mutta asiat ovat hoidettu. Mikäli kuitenkin joku ei ole kuullut salaisesta ystävästään mitään, pikaisesti ilmoitusta emoille (salainenly10@gmail.com) niin selvitellään asiat.

Ei muuta kun Rakkautta pakettien täydeltä Tämä pikkuemo jättää SLY asiat tähän tältä illalta. Huomenna taas toivonmukaan saapumis- ja lähetysraporttien parissa hääräilyä.

- Isabel