Hei rinkiläiset!

Todella ikävää, mutta..

Ne, joilta yhä uupuu oma maaliskuun paketti, ottakaas heti yhteyttä emoihin salainenly10@gmail.com !!

Olen ennen viikonloppua jo lueskellut viestejä sly-sähköpostista ja samaten tänään olen pariin otteeseen saman tehnyt, toivoen että jotain olisi jäänyt huomaamatta. Olen myös käynyt läpi kaikki saapumis- ja lähetysraportit ja näyttäisi siltä että meiltä puuttuisi pari pakettia. Emme ole Pinkkiksen kanssa mielestämme saaneet myöskään lähetysraportteja näistä paketeista..

Valitettavasti haluamme hoitaa tämän asian ensin pois alta, ennen kuin julkistamme leivontakilpailun voittajan!

Eli olkaas ystävällisiä, ne joilta puuttuu OMA paketti tai ne, jotka tietävät etteivät ole lähettäneet pakettiaan tai lähetysraporttia, HETI yhteyttä emoihin!
Pistän myös näille henkilöille, jotka eivät mielestämme ole lähetysraporttia lähettäneet, sähköpostia ja aikaa on vastata tasan huomiseen, sillä olen jo kertaalleen lähetysraporttien perään kysellyt!!

- Isabel

ps. Toivon ettei kukaan ennen 1.4. lähetä pakettiaan muistettavalleen! Näin ehdimme olemaan yhteydessä vielä teihin rinkiläisiin, jotta ette lähetä tietämättänne paketteja henkilöille, jotka mahdollisesti olemme joutuneet ringistä poistamaan! Toivon ettemme joudu menemään tähän asti, vaan että saamme huomiseen mennessä vastaukset näiltä hekilöiltä! Kiitos <3