Heipä hei kaikille!

Rinkihän siis alkaa viikon päästä maanantaina (muoks. tarkensin heiman ajankohtaa koska ilamisuni aiheutti pientä hämminkiä), ja mulla nyt tuli mieleen että jos joku haluaa saada paketin perille jo heti ekaksi päiväksi niin minun puolestani paketin voi pistää postiin jo ensi perjantaina.

 

Sitten tuli sellainen mieleen, että aina välillä meille emoille tulee pientä postia, kortteja esimerkiksi, kiitoksena ringistä. No, tulipahan mieleen ettei teillä kellään ole Isan osoitetta, mutta häneltä sitä voi varmasti tiedustella ihan tuosta meidän sähköpostista, jos isaa haluaa jotenkin muistaa, pistäkää otsikkoon vaikka "Isalle" niin Isa tietää sieltä sitten poimia tällaiset viestit. Mitäänhän me ei koskaan odoteta, mutta en nyt viitsi kaikkea kunniaa itselleni ottaa, isa on iso apu :D

 

Järjestysnumeroita on nyt ilahduttavasti vilahdellut, pitäkäähän kiinni hyvästä työstä, Isa olikin näistä ja muistakin asioista aikaisemmin pistänyt postausta, joka oli täynnä asiaa. Muistakaahan aina lukea blogin kaikki kirjoitukset, joita ette ole vielä lukeneet, sillä täällä me sitten yleensä infotaan, mikäli esim. samaa asiaa on sähköpostitse tiedustellut useampi osallistuja.

JA

JOS NYT EI OLE 22.1.2010 KLO 13.30 MENNESSÄ KUULUNUT VASTAUSTA ILMOITTAUTUMISEEN NIIN UUTTA POSTIA SÄHKÖPOSTIIN/ KOMMENTTI SÄHKÖPOSTIOSOITTEEN KERA BLOGIIN. MUUTENKIN TÄNÄÄN ON VIIMEINEN PÄIVÄ ILMOITTAUTUA, JOTEN MUKAAN NYT JOS VIELÄ TAHTOO OSALLISTUA, KESKIYÖSTÄ ETEENPÄIN EMME OTA ENÄÄ ILMOITTAUTUMISIA HUOMIOON!

Eiköhän siinä tullut tällä erää kaikki. Kommentteihin olen yrittänyt vastata tasapuolisesti, mutta potkikaas hieman jos jollekkin ei ole vastausta tullut. Tärkeät kysymykset AINA osoitteeseen salainenly10@gmail.com

-Pinkkis-

 

Ai niin.... viikonloppuna paljastamme Isan kanssa teille hieman, mitä tuleva rinki tuo tullessaan, olkaahan kuulolla ;D

23. tammikuuta 2010

HUOM! ILMOITTAUTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT, EMME OTA ENÄÄ UUSIA OSALLISTUJIA MUKAAN! Lopullinen osallistujaluku on hurjat 87 henkilöä, kiitän omasta ja Isan puolesta kaikkia leikkiin lähteneitä. =)