Hei rinkiläiset!

Mikäli salaiset paketit ovat jo kasassa, tänään niitä voi alkaa kiikuttamaan postiin. Pari rinkiläistä onkin jo vahingossa kiikuttanut omansa hieman etukäteen, eli jotkut todennäköisesti saavat jo tänään pakettikorttinsa - älkää siis ihmetelkö, jos postista on jo tupsahtanut pakettikortti.

Muistakaa laittaa lähettäjän tietoihin sitten ne saamanne Pinkkiksen tiedot. Ei omia tietoja, ettette paljastu!


*Kun lähetätte paketin, muistakaa raportoida asiasta emoille. Eli sähköpostitse (salainenly10@gmail.com) ilmoitus asiasta, että olette paketin postiin laittaneet ja mukaan viestiin lähetystunnus.
*Samaten, kun vastaanotatte paketin, ilmoittakaa siitäkin emoille. Ei sitten salaisen ystävän tarvitse huolestua, etteikö paketti olisi löytänyt perille.
*Mikäli ette ole vielä ehtineet laittamaan postausta blogiinne/ lähettämään kuvaa, alkuun riittää pelkkä ilmoitus että olette paketin saaneet. Toivomme kuitenkin, että laitatte mahdollisimman pian kiitokset kuvineen:
   ^^Mikäli sinulla on blogi: Voit tehdä postauksen blogiisi. Liitä kuva ja kerro terveiset/ kiitokset salaiselle ystävällesi. Tapana on ollut myös laittaa lista esim. kuvan alapuolelle, mitä paketti on sisältänyt.
   ^^ Mikäli sinulle EI ole blogia: Lähetä emoille kuva sähköpostiin paketista. Liitä mukaan kiitokset/ terveiset ja kerro mitä paketti on sisältänyt.
   ^^ Mikäli olet ilmottanut ettet voi ottaa kuvia: Parisi lähettää kuvan emoille. Sinun tehtäväsi on kuitenkin lähettää sähköpostitse emoille viestiä, että olet vastaanottanut paketin, kera kiitosten/ terveisten salaiselle ystävällesi.

Muistattehan, että varsinainen raportointi on teidän rinkiläisten  tehtävä. Me toimimme vain ns. välikäsinä Pinkkiksen kanssa.
 

Minun puolestani mukavaa tammikuun loppua ja samalla mukavaa 10-ringin alkua!
Jos tulee kysyttävää, lähettäkääs sähköpostia. Vastailemme mahdollisimman pian!

Tähän loppuun vielä haluaisin onnitella Pinkkistä siitä, että tämä hänen kehittämänsä SLY -rinki on kasvanut huikeisiin mittakaavoihin ja on vielä päässyt lehteenkin! Itse en ole tuota lehteä (vielä) käsiini saanut, mutta aion kyllä pikimmiten sen asian hoitaa ;)
Onnea Eve!

- Isa

edit. 29.01. 12.30
Eli aina kun lähetätte pakettia, ilmottakaa raportissa meille mitä paketti sisältää!