Hei taas!!

Tässä tulee nyt useampi asia kerrallaan, ettei jokaisen tarvitse kysellä ja ihmetellä näitä erikseen.
Joillekin nämä asiat ovat varmasti itsestään selvyyksiä, mutta valitettavan monelle ei selkeästi ole.

Toivon todella, että jokainen lukee tämän postauksen vaikka kymennen kertaa, jos on tarvis. Pääasia että ymmärtää jokaisen kohdan tästä kirjoituksesta.
Jos vielä jää kysyttävää, pyydän lähettämään sähköpostia meille, emoille, os. salainenly10@gmail.com .
Blogikommentteihin emme aina ehdi vastaamaan, eli sitä kautta ei välttämättä saa vastauksia ainakaan kiireisinä aikoina.

Molemmat emot käyvät töissä/ koulussa, mutta yritämme parhaamme mukaan, aina kun aikaa on, käydä lukemassa sly -sähköpostia.
Olemme sopineet yhdessä Pinkkiksen kanssa, että hän hoitaa ilmottautumiset ja parien jaot, ettei mennä ihan sekaisin kaikessa. Mulla onkin sitten pari muuta pullaa uunissa tämän kierroksen kanssa. Eli molemmilla on hommaa.
Tämän parien jaon ja ilmottautumishomman lisäksi Pinkkiksellä on vielä käynnissä SLY9 -kierros. Aika paljon siis vierähtää tunteja päivässä SLY -juttujen kanssa. Etenkin kun jokainen ei toimi toivotulla tavalla - se siis vie lisäaikaa reippaasti meiltä emoilta ja hidastaa näin olle parien jakoa yms.

Tämä johtaa siis siihen että..
*Jos olet lähettänyt esim. 20.1. meille sähköpostia, emme välttämättä kerkeä vastaamaan siihen samana päivänä. Pyrimme siihen, muttemme voi luvata sitä.  Emme myöskään voi luvata sitä, että ehtisimme heti seuraavana päivänäkään vastata siihen. Syynä siis se, että esim. nyt on hoidettavana ilmottautumiset: Jokainen halukas, joka on ilmottautunut 15.-22.1.2010 välisenä aikana,  pääsee kierrokselle mukaan (mustalla listalla olevia lukuun ottamatta).

Kun ajattelee, että ensin huomioimme ilmottautuneet
-> sitten lähetämme heille kaavakkeen täytettäväksi
-> sitten tarkistamme kaavakkeen
-> tämän jälkeen lähetämme sen hänen parilleen jne.
Ja voitte kuvitella, jos ilmottautuneita alkaa olemaan jo 70 (en tiedä onko enemmänkin) ja osa unohtaa laittaa järjsteysnumerot, se ei todellakaan ole helppoa emoille!

Ja sitten tämä postaus on etenkin uusille tulokkaille:
LUKEKAAKIN SITTEN HUOLELLA!

Kun ilmoitatte parillenne, että olette vastaanottaneet hänen tietonsa:
*Jos et osaa käyttää internettiä/ sähköpostia kunnolla tms. lähetä salaiselle ystävällesi esim. postikortti. Muista, että ET paljasta kortissa tai missään mitenkään, kuka olet! Eli nimen paikallesi aina esim. " Salainen Leivontaystäväsi kierroksella 10 ".
*Omalla sähköpostiosoitteella EI saa missään nimessä lähettää sähköpostia missään vaiheessa, muuta kun emoille.
*Jos lähetät e-kortin (sähköinen postikortti netin kautta), laita nimesi kohdalle " SLY10 " ja sähköpostiosoitteeksesi salainenly10@gmail.com . Ei siis missään nimessä omaa nimeä tai sähköpostiosoitetta!
*Mikäli ystävälläsi on blogi ja laitat blogikommentilla muistettavallesi tiedon, että olet vastaanottanyt hänen tietonsa, kirjoita nimen kohdalle " SLY10 " , sähköpostiksi salainenly10@gmail.com . Ja varmista siis, ettei tietokoneesi ole jo valmiiksi tallentanut nimi- ja sähköpostitietoja, joista voisit paljastua.

Tärkeät asiat olivat varmaan kutakuinkin siinä tältä erää.

Järjestysnumeroista itseasiassa vielä sen verran, että JOKAINEN alkaa nyt sitten käyttämään sitä järjstysnumeroa!
En halua nipottaa tai olla ilkeä tai mitään muutakaan. Mutta ne helpottavat aivan mielettömästi meidän, Emojen, työtä.

Jotkut valittavat, että heillä on muutakin elämää kun SLY ja niin on meillä emoillakin! Emot eivät siis saa palkkaa
, paketteja tms. Me vaan huolehdimme siitä, että rinki kulkee ja jokainen hoitaa oman tehävänsä, niinkuin on pyydetty. Ketään ei ole pakotettu leikkiin mukaan eli en halua kuulla missään vaiheessa mitään nipinää tai napinaa siitä, että on muutakin tekemistä kuin tämä SLY.

Eli kun lähetätte sähköpostia meille, laittakaa otsikoksi aina esim:
" 10 - TÄYTETTY lomake " tai
" 11 - Paketti saapunut "
Riippuen siis tietenkin, mikä teidän järjestysnumero on ja mitä asia koskee.

Loppuun sanon vain sen verran, että jälkeenpäin voi alkaa harmittaa, jos ei ole nyt ottanut itseään niskasta kiinni ja alkanut tehdä asioita ohjeiden mukaisesti. Tästä asiasta enemmän ensi viikolla!

- Isabel
 

ps. Kaikki halukkaat, jotka eivät vielä ole ilmottautuneet: PE 22.1. on viimeinen ilmottautumispäivä! :)
Lukekaahan säännöt ja kaikki tässä blogissa olevat postaukset huolella ennen ilmottautumista! Kitooos!