Tevehdys jälleen!

Lisäsin nyt pyynnöstä tuonne oikeaan sivureunaan nuo jokaisen kuukauden viimeiset lähetyspäivät.

Käsittääkseni jotkut postit ovat myös sunnuntaisin auki, mutta jos et ole varma, onko oma postisi auki tuolloin, vie viimeistään edeltävänä perjantaina paketti postiin. Suluissa olevat päivämäärät ovat siis suurimmalle osalle teistä, sillä harva posti on sunnuntaina auki.

Huomioittehan myös, että tuo 21.pv tai vastaavasti 19. pv ovat VIIMEISIÄ lähetyspäiviä. Paketin voi siis postittaa aina 1. päivästä lähtien tuohon viimeiseen lähetyspäivään asti. Toivommekin, että ei jäisi kauheasti sille viimeiselle päivälle, vaan että paketteja vietäisiin pitkin kuukautta. Ihan jo siitä syystä, että jos tulee kipeäksi tms. paketti ehtisi kuitenkin postiin ajoissa.

Helmi- ja maaliskuussa viimeiset lähetyspäivät osuvat suununtaille.
Huhtikuussa viimeinen lähetyspäivä on keskiviikko.

**

Sitten vielä toivon, että jokainen rinkiläinen paneutuu teemoihin ja miettii jokaisen paketin kohdalla, onko se sellainen minkä itsekin haluaisi.
En tarkoita tällä sitä, että monen kymmenen euron edestä täytyy ostaa Confetista tai Ullan Unelmasta tuotteita, vaa sitä, että se on ajatuksella koottu. Toivon ettei kukaan vain nopeasti napsi kaupan hyllystä muutamaa suklaalevyä ja paria kuivahiivapussia ajatellen, että "kunhan sen 8e tuhlaa niin kaikki on hyvin". Tämän ringin ideana on siis antamisen ja saamisen ilo.
Muistattehan myös, että jos on rikki meneviä tuotteita pakatkaa ne huolella! Ette varmasti itsekään haluaisi rikkinäisiä tuotteita :)

Ps. Muistakaahan porkkana-paketti ;) Se ei siis sisällä porkkanoita kilokaupalla, vaan DanSukkerin sekä Meiran sponsaamia tuotteita & muuta kivaa.. Tietoa porkkanapaketista enempi täällä.

 Pps. En siis tarkoittanut tällä postauksella, että pakettiin tulee laittaa enemmän rahaa kun tuo 8 euroa, vaan sitä, että myös 8 eurolla saa ajatuksella kootun, toista miellyttävän paketin :)

- Isabel