Hei taas kaikille!

Tulin ilmottamaan, että pidän huomisen (pe 19.2.) vapaata sly-hommista. Syynä se, että olen koko päivän töissä ja töiden jälkeen menemme avomieheni kanssa syömään ja vietämme illan yhdessä eli en kerkeä koneella käymään.
Pinkkis on reissussa, eli en tiedä miten hänkään kerkeää huomenna sly-hommia hoitamaan.

Lauantaina tulen heti aamusta koneelle ja toivon sly-sähköpostin olevan täynnä lähetys- ja saapumisraportteja. Toivon myös, että ne muutamat, joille olen lähettänyt syystä tai toisesta sähköpostia, ovat vastanneet minulle viimeistään tuolloin. Eli kaikki kipin kapin katsomaan sähköpostit!

Hiljalleen voi ruveta lähettelemään myös osallistumisia leivontakilpailuun! Niitä on jo muutama tullut, mutta kaivataan vielä mooonta lisää.

Sekä kilpailuun osallistujat että blogittomat rinkiläiset, jotka lähettävät kuvat sähköpostitse, katsokaa etteivät kuvat ole älyttömän suuria sillä joudun muutoin pienentämään ne itse.

Paketeista sen verran, että katsottehan muistettavanne kyselylomakkeen tarkkaan läpi. Ei ole teistäkään varmaan mukavaa, jos saatte paketissa raaka-aineita joista ette pidä tai joille olette allergisia.

Mukavaa loppuviikkoa!

- Isabel