Hei Rinkiläiset!

Haluan taas jälleen kerran muistuttaa teitä ERITTÄIN tärkeästä asiasta. Toivon, että varsinkin he, jotka edes harkitsevat osallistuvansa tuleviin rinkeihin, lukevat tämän ajatuksella ja ottavat nyt tosissaan.

Valitettavasti tämän ringin osallistujajoukko on pienentynyt kahdella henkilöllä. Se on saanut minut taas pohtimaan näitä ringin sääntöjä ja sitä, mitä muutoksia siihen tehdään. Koska vaikka haluaisin pitää ringin avoimena ja reiluna, niin ennenkaikkea tahdon, että ringin asiallisesti hoitavat saavat odotuksilleen vastinetta.

Toivon, että ymmärrätte, että emon paikalla ollessa nämä osallistujien "katoamistapaukset" ovat aika hankalia hoitaa. Siksi pyysin teitä silloin ringin alussa mainitsemaan kotona, että olette tässä mukana, sillä nytkään mulla ei ole harmainta aavistusta, onko jotakin sattunut, vai onko henkilöt vain päättäneet jättää näin epärehellisesti leikin kesken. Siinä on aina hankala tasapainoilla ja siksi joustankin todella pitkälle ennen ratkaisuja. Se tietenkin tuottaa muistettaville hieman odottelua kun tilannetta selvitellään, ja toivon siinä tilanteessa olevilta, että olisitte kärsivällisiä.

MUTTA, olipa syy mikä hyvänsä, ymmärrettävä tai ei, niin reagoimatta jättämiseen on vain yksi ratkaisu ja se on leikistä pois sulkeminen. Koska emmehän voi jättää tilannetta levälleen, ja pahimmassa tapauksessa ottaa sitä riskiä että sama toistuu seuraavassa kuussa.

Tässä tulee erittäin tärkeä poinnti:

JOS jossakin vaiheessa rinkiä tuntuu, että tekisi mieli jättää kesken, niin olisiko liikaa vaadittu, että ilmoittaisit siitä emoille? Ihan vain simppeli, kiitos, mutta en jaksakkaan olla mukana loppuun asti, riittäisi, ja säästäisi niin paljolta pahalta mieleltä. Itsestäsi jäisi rehellinen kuva, ja sinulla olisi mahdollisuus jatkossa osallistua rinkiin.

Toivottavasti jokainen ikinä sly:hyn mukaan aikova jatkossa miettii vähintään pari päivää, ennenkuin ilmoittautuu, että löytyykö rehellisyyttä sen verran, että tuohon voi sitoutua. Jos ei mihinkään muuhun, niin edes tuohon?

Jos nykyinen trendi jatkuu, niin mulla ei ole muita vaihtoehtoja, kuin sulkea rinki uusien leikkijöiden osalta, ottaa mukaan vain ihmisiä, jotka ovat ennen olleet mukana ja hoitaneet hommansa hyvin. Ja jokainen minun kanssani toiminut tietää, että sitä en missään nimessä haluaisi tehdä, inhoan kaikenlaisia sisäpiirihommia ja olen halunnut pitää SLY:n kaikille halukkaille avoimena.

Tämä ei missään nimessä ole uhkausmielessä kirjoitettu, vaan nyt on ihan totta pakko miettiä uusia toimintatapoja, joiden tarkoitus on suojella kaikkia niitä ihania mukanaolijoita, jotka ovat sitoutuneet sääntöihin ja leikkivät niiden mukaan.

Minun suurimmat, vilpittömimmät pahoittelut niille, jotka jäivät tässä kuussa pakettia vaille, olen ollut teihin sähköpostitse yhteydessä ja jakanut teille myös uudet SLY:t, toivottavasti tämä ei pilannut halukkuuttanne osallistua jatkossa. <3

T. Pinkkis -emo