HEI RINKILÄISET!

Kuten Pinkkis on moneen otteeseen postauksissaan maininnut, ollaan juonittu kaikkea kivaa teidän pään menoksi. Ensin ilmoitimme porkkanapaketista, sitten järjestimme leivontakilpailun ja nyt kerron teille, että olemme suunnitelleet tapaamista rinkiläisten kesken.

Olemme varanneet tilan su 11.4. Helsingistä. Vielä on aavistuksen auki, että vahvistammeko varauksen vai emme.
Maanantaina 15.3. olen menossa Pinkkiksen kanssa paikan päälle tarkistamaan, onko tila aivan onnettoman pieni vai ihan kelvollisen kokoinen. Mikäli vahvistan varauksen, joudun sen myös maksamaan. Tästä syystä toivoisin halukkaiden ilmottautuvan minulle sähköpostitse salainenly10@gmail.com . Jokaiselta tulijalta peritään n. 2-3e (riippuu osallistujamäärästä) ja tarjoilu hoituu näillä näkymin nyyttäri meiningillä ja ideana ei siis ole tuoda sipsejä ja karkkia, vaan itse tehtyjä leipomuksia. Tietenkin jos kovin kaukaa on tulossa ihmisiä tai on muita esteitä leipomiselle, niin keksitään sitten jotain muuta (esim. edellä mainitut sipsit yms.).

Mikäli teillä on jotain muita ideoita tapaamisen suhteen, nekin ovat tervetulleita. Kovasti on hommaa tässä lähiaikoina molemmilla emoilla ja lisäksi maaliskuun pakettisuma alkoi, eli ihan kaikkeen ei rahkeet riitä, mutta otetaan mielellään ideoita vastaan. Esim. varasuunnitelmia, mikäli paikka on onnettoman pieni (eivät puhelimessa oikein osanneet sanoa tilan koosta).

Tapaamisessa myös lisää ylläreitä luvassa.

Ps. Kun pyysin ilmottautumaan, niin ilmottautumiset ovat alustavia - että tietää, kuinka moni on edes innostunut asiasta. Lopulliset ilmottautumiset sitten hieman myöhemmin.

***

Kilpailusta sen verran, että tämän viikon loppupuolella julkaisemme äänestettävät luomukset. Hieman on valinnainvaikeutta emoilla, kun on niin ihania luomuksia siellä..

- Isabel

edit. 4.3.-10
Laitoin pienemmän summan tuohon osallistujamaksuun, ihan siitä syystä että oletetaan nyt saavamme tarpeeksi osallistujia..
Ollaan saatu muutamia muitakin ehdotuksia, ja ne on pistetty korvan taakse ja mietitään niitä vielä. Ilmotellaan Pinkkiksen kanssa sitten kuun puolen välin tienoilla enempi tästä tapaamisesta. Kaikki kysymykset ja ehdotukset asiaa koskien ovat tervetulleita!