Hei rinkiläiset!

25 raporttia vielä odotellaan paketteineen (8 lähtemis, 17 saapumis) ja sitten onkin helmikuun paketit pulkassa!
Huomenna on siis tosiaan viimeinen päivä viedä paketit postiin ja sitten pitäisi kaikkien pakettien olla matkalla.

Olen nyt lähettänyt yhden anonyymin rinkiläisen pyynnöstä jokaiselle yhteystietoni. En siis tosiaan odota keneltäkään mitään, mutta jos joku haluaa kortin tai muunlaiset terveiset tai kiitokset lähettää, niin tiedot ovat nyt teillä. Pinkkiksen yhteystiedothan jokaisella on jo; sama osoite, minkä laitatte aina paketteihin lähettäjän kohdalle.

Mikäli olen sähköpostillani tai blogikirjoituksilla loukannut jotakuta, se ei ole ollut missään nimessä tarkoitus.
Etenkin lähettämäni sähköpostit ovat yleensä lyhyitä ja ytimekkäitä, jotta asia tulee ymmärrettyä molemmin puolin. Huutomerkkien (!) käyttö on myös maileissani aika yleistä, enkä niilläkään tarkoita mitään pahaa. Olen vastannut jokaiseen sähköpostiin, jonka olen itse käsitellyt, eli kun rinkiläisiä on 87, ne ovat välillä tyyliä tökstökstöks. Saapumis- ja lähetyraporttien lisäksi kun on muitakin posteja hoidettavana.
Säännöistä jos muistutan, se on vain emon tehtävä. Eli jos jatkossa minulta postia saatte, älkää ottako itseenne jos se on hieman töksähtelevää tekstiä!

Tänäänkin olen ollut 10 asti koneella ja nyt lopettelen sly-hommien hoitamisen. Lähetys- ja saapumisraporttien lisäksi hoidin muutamia muita sly-hommia ja sitten tosiaan kesken sähköpostien kirjottamisen Gmail heitti minut ulos enkä enää päässyt takaisin. Sain sitten soittaa lomailevalle Pinkkikselle, joka oli niin ihana että hoisi homman kotiin ja pääsin taas sly-postien kimppuun. Lisäksi minulta sammui kone pariin otteeseen, mutta toivon että kaikki on nyt pulkassa. Palaan varmaan iltasella vielä tarkistamaan, missä mennään.

Nyt sitten elämää sly:n ulkopuolella eli kone kiinni ja menoksi. Siellä on tosin hyytävä ilma, mutta ei viitsi kaunista päivää sisällä hometumalla tuhlata.

Mukavaa lauantaita jokaiselle!

Leipokaahan viikonloppuna ja osallistukaas leivontakilpailuun!

- Isabel