Tervehdys rinkiläiset!

Nyt muistuttaisin jokaista joka ei muista tai on ollut muuten vain huolimaton kiireestä tai muista syistä johtuen.

Omat tiedot:
Kun olette yhteydessä muistettavaanne, ette saa paljastaa itseänne millään tavalla!
Jos lähetätte e-kortin, EI omia tietoja. Nimeksi esim. SLY10 ja sähköpostiksi salainenly10@gmail.com !

Kun viette paketin postiin, Pinkkiksen tiedot lähettäjän tieoihin! Olette saaneet ne aikanaan sähköpostitse, mutta jos tiedot ovat esim. hukkuneet, yhteyttä emoihin niin pistämme ne teille uudelleen. Pakettiin ei missään nimessä saa laittaa omaa nimeä tai osoitetta, ettette paljastu. Leikin nimi on siis SALAINEN leivontaystävä ja salaisuudesta ei ole hajuakaan, jos paljastatte heti itsenne. Näillä säännöillä jokainen on lähtenyt leikkiin mukaan, eli näillä säännöillä myös mennään.

Itseään ei siis saa paljastaa millään tavalla ennen viimeistä pakettia, joka lähetetään huhtikuussa. Tällöinkään ei ole pakko itseään paljastaa, vaan sen voi tehdä myöhemmin esim. postikortilla, extramuistamisella tai e-kortilla.

Eli muistakaa jokainen koko ringin ajan kaikessa yksinkertaisuudessaan, että EI OMIA TIETOJA MIHINKÄÄN!


Raportoinnit:
Raportit hoidetaan sähköpostitse os. salainenly10@gmail.com
Jokaisen tulee raportoida sekä lähetetyt että saapuneet paketit ajallaan.
Saapuneista paketeista toivomme alkuun edes ilmoitusta, että se on haettu ja mahdollisimman pian myös kuvaa ja kiitoksia. Blogiin toivomme suoraa linkkiä, mikäli kuva ja kiitokset löytyvät sieltä. Menee älyttömästi aikaa emoilta, jos rupeamme etsimään jokaisen rinkiläisen tietoja ja sieltä blogiosoitetta erikseen.

Muuta asiaa:
Monet odottelevat sormet syyhyten omaa pakettiaan ja emotkin odottelevat vielä monen paketin lähtöä. Näillä näkymin tulee todella kiireinen kuun vaihde, sillä hyvin hyvin moni paketti on vielä lähtemättä ja saapumatta.

Lähetettyjä paketteja: 59
Saapuneita paketteja: 48

Tarkoittaa siis sitä, että emoilla ei tule olemaan tylsä loppukuukausi. Lähemmäs 70 pakettia yhä raportoimatta (saapuneet & lähetetyt), joka on melkein puolet kuukauden raporteista.
Lisäksi extamuistamiset, sly-leivonnaiset ja tietenkin leivontakilpailu, joka alkaa ensi viikolla. Hommaa siis riittää kyllä. Ei tarvitse hätäillä että emoilla loppuisi tekemiset kesken Ajanpuutetta siis tulee olemaan enemmän kuin tekemisenpuutetta. Hehheh.

KIITOS vielä kun olette käyttäneet järjestysnumeroita!


- Isabel

edit. 23.35
Kävi hassusti ja ollaan oltu tietämättämme Pinkkiksen kanssa samaan aikaan koneella ja molemmat ovat miltei samaan aikaan kirjottaneet napina-postaukset. Jätän molemmat tähän kuitenkin, molemmat ajavat samaa asiaa!
Pinkkiksen postaus vain on aavistuksen ytimekkäämpi; lyhyt mutta täynnä asiaa!