Hei Rinkiläiset!

Helmikuu alkaa olla jo ohi ja on aika loppuyhteenvedon. Tiedossa on ruusuja ja risuja ja aloitamme niillä Ruusuilla.

Kiitos tuhannesti siitä, että kaikki paketit lähtivät, ja järjestysnumeroiden ilmoittaminen on tullut tavaksi. Olemme Isan kanssa myös panneet merkille että moni osallistuja on reippaalla, positiivisella mielellä mukana. Paketit ovat olleet kauniita, ajatuksella koottuja ja teemaa on noudatettu hyvin.

Kuitenkin raportointia täytyy nyt hieman kohentaa ja tarkentaa. Toivomme Isan kanssa, että raportointi sisältäisi lähinnä itse asian. Ei puolihuolimattomia raportteja, ja raportit vasta sitten kun paketti on oikeasti jo postissa, ei "aijon lähettää paketin huomenna", vaan siisti, selkeä raportti, josta ilmenee järjestysnumero, se että paketti on viety, (mahdollisesti päivämäärä) ja mahdollinen lähetyskoodi, sekä halutessanne paketin sisältö kuvailtuna. Toivomme myös että raportit tulisivat erillisinä sähköposteina, muut asiat sitten erikseen :)

Ja kun raportoitte saapuneen paketin, toivomme sen tapahtuvan nopeasti paketin tultua, ja mahdollisimman nopeasti kuvaa/kiitoksia tai sitten sitä linkkiä blogiin, jos sitä ei jostain syystä voi heti raportoinnin yhteydessä laittaa.

HUOM! Muutama raportti oli ilmeisesti tullut sly9 -sähköpostiin, jota ei enää käytetä. Jos huomaatte vahingossa laittaneenne raportin sinne, niin korjatkaa tapahtunut ja laittakaa raportti uudestaan oikeaan sähköpostiin!

Muutoin meillä emoilla ei oikeastaan olekkaan mitään tärkeämpää asiaa, pitäkäähän porkkana mielessä :)

T. Pinkkis