Hei Rinkiläiset!

Muutama asia/raportti vielä hoidettavana, mutta koska mulla on nyt toipilaan hoidosta pieni tauko, niin ynnätään sly10 ja eteenkin tämä huhtikuu nyt jo  tässä vaiheessa.

Huhtikuussa en ole ainakaan suuremmista ongelmista kuullut, eli rinki on sujunut rauhallisesti loppuun. Haluan kiittää kaikkia mukanaolleita siitä että olette tehneet mukavansly  -ringin. Tietenkin tämä juhlarinki toi mukana kaikenaista extraa,jotka hieman sekoittivat pakkaa, mutta niinhän oli odotettavissakin. Huhtikuun paketteja olen  seurannut ja ne ovat olleet kertakaikkiaan kauniita.

Sen verran haluan jatkoon muistuttaa, ihan tulevien emojen työn helpottamiseksi että väärinkäsitysten välttämiseksi, että:

-Lukekaa blogia. Tiedän että saattaa olla kiire, mutta saatatte sillä blogin vilkaisulla säästää ajan, joka menee kysyessä ns "turhia"  kysymyksiä, eli kysymyksiä, joihin saisitte vastauksen täältä nopeammin. Tietenkin jos jotain ei ymmärrä niin saa ja pitääkin kysyä, mutta siis jos etusivulla lukee "emot lomailevat tämän päivän" niin sähköpostissa ei  sitten tarvitse kysyä että miksei tänään ole raportteja tullut.

- Kun raportoitte, olisi kiva kun saapumisraportissa olisi se linkki. Se tietää useampaa mutkaa emoille, jos linkki puuttuu, osallistujia kun ei ollut tässä ringissä, eikä ole seuraavassakaan, ihan vähän.

-Jos  kysytte lähttämänne paketin perään, niin olisi  kiva mainita uudestaan mahdollinen lähetyskoodi, sekä henkilön nimi, jolle olette paketin lähettäneet.  Taaskin teitä on/tulee olemaan aikamoinen joukko, joten paraskaan emo ei muista, kuka on kenekin pari, automaattisesti.

Ja muistakaa sitten jatkossakin ne järjestysnumerot ja pitkäpinnaisuus.

 

Ensi kierroksella teillä on pari aika jämptiä emoa, Mrs Buckee, sekä Isa. Muistakaahan sitten, ihan sillä ettei tulisi niitä mielenpahoittamisia,  kuten tällä kierroksella tuli, että emojen homma vaatii toisinaan tosi jämptiä otetta, ja sillä ei tarkoiteta pahaa, halutaan vaansaada  asia ymmärretyksi.

Isa varmasti lisää tähän vielä jotain, jos sanottavaa on, mutta minä jätän nyt haikein mielin SLY:n ainakin puoleksi vuodeksi ihan koulun, perheen ja oman jaksamisen takia. Toivottavasti  teillä on mukavaa myös ensi kierroksella, jos siihen olette osallistuneet, ja jos ette niin mukavaa paussia itse kullekkin.

Haluan vielä kiittää tapaamiseen  osallistuneita, emojen lahjoihin osallistuneita, sekä omia SLY:itäni Isaa ja Vettä ja ruisleipää -blogin pitäjää. Paketit olivat hienoja ja niistä tuli hyvä mieli, kiitos paljon!

-Pinkkis-

****
edit. 29.4.-10
klo 22:10

Kiitos minunkin puolestani! Pienet unohtamiset kasvavat helposti suureksi työtaakaksi, kun rinkiläisiä on monia eli Pinkkiksellä oli mainiot muitutukset!

NYT on mielestäni kaikki raportit hoidettu. Mikäli joku on erimieltä, toivon yhteyttä sähköpostitse emoihin (salainenly10@gmail.com).

Porkkanapaketin saaja selvinnee, kunhan minun työkiireet hellittävät eli varmaan ensi viikolla! Ilmottelemme siitä sitten kyllä vielä täällä, vaikka virallisesti tämä kierros on jo päättynyt ja uusi kierros alkanut. Siellä on useampi moitteettomasti kierroksensa hoitanut, eli todennäköisesti joudutaan sitten arpomaan kenelle paketti lähtee.

Olen saanut monen monta muistamista; suklaiden ja korttien yhteydessä. Ihan kaikkia en ole valitettavasti kerennyt kuvaamaan ja niistä erikseen kiittämään, mutta jokainen on todellakin tiedossa ja kiitokset niistä teille!! Ainakin yksi päivitys tulee vielä minun blogiin, kunhan kerkeän sen laittamaan. Kauhesti on ollut töitä ja sly-hommia.

Toivon että tämä kierros on ollut mieleinen jokaiselle! Alunperin paketitta viime kuussa jääneet saivatkin sitten useamman paketin eli ei varmaan ihan hirveän huono maku jäänyt suuhun, ainakin toivon niin !

Mukava vappua jokaiselle! Osan kanssa jatkankin sitten vielä ensi kierroksen merkeissä!
 

- Isa