Kiitos Isalle että kerkesit infota rinkiläisiä!

Eli siis mulla oli tänään aikataulujen kanssa suurempaakin huolta ja kerkesin kotona olla yht. n. tunnin ennen iltaa. Pahoitteluni jos olette joutuneet odottamaan.

Kaikille, joiden sähköpostit on tulleet minulle 20.1.2010 klo 22.35 mennessä, on vastattu. Olen huomionut myös kaksi blogissa huhuillutta mukaan haluavaa, joiden sähköpostit eivät olleet tulleet perille, joten tekin olette mukana! Jos olet minulle ilmoittautumisen pistänyt, enkä ole vastannut, kommentoi tähän postaukseen sähköpostin kera! En tiedä miksei osa viesteistä tavoita meitä, aina ennen on gmail toiminut moitteettomasti, mutta hei, näitähän sattuu ja onneksi meillänäkyy vuodatuksen kommentit sähköpostitse, Isa niihin onkin ahkerasti vastaillut =)

Sellainen asia että muistakaahan sitten huolehtia siitä että pysytte Salaisina Ystävinä. Eli ei nimiä, netissä yleisesti käyttämäänne nimimerkkiä tai blogiosoitettanne minnekkään, ei sähköpostiin (muistakaa että jos tahdotte sähköpostia lähettää, teillä tulee olla täysin nimetön sähköposti, joka saadaan niin, että kun luotte sähköpostia, niin pyydettyjen etu- ja sukunimien kohdalle vaikkapa Salainen  ja Ystävä), ei blogiin eikä paketteihin, postikortteihin yms ennen viimeistä, huhtikuun lähetystä! Jos olette hiukankaan epävarmoja esim. sähköpostin kanssa, käyttäkää vaikka postikorttia.

Huomenna juostaan taas, mutta jos en ehdi päivällä käymään niin illalla koulun jälkeen sitten taas!

 

-Pinkkis-