Tervehdys kaikille!

Nyt on tullut yllättävän paljon ilmottautumisia SLY10 -rinkiin jo heti tämän blogin avauduttua.
Näitä ilmottautumisia ei siis ole otettu huomioon ja olenkin siitä lähettänyt sähköpostia jokaiselle ennakkoon ilmottautuneelle.
Ilmottautuminen tähän rinkiin alkaa siis HUOMENNA 15. tammikuuta ja ilmottautua voi aina 22. tammikuuta asti.
Jälkikäteen tulleita ilmottautumisia ei myöskään oteta huomioon.
 

Muistuttaisin jokaista lukemaan ohjeet ja säännöt huolella vielä kertaalleen (etenkin ensikertalaisten), jotta saadaan rinki onnistuneesti pyörimään.

Samalla muistutan jokaista lukemaan seuraavan kohdan säännöistä:

"13.
Tämä kuulostaa tosi hassulta, mutta sanotaan sekin nyt ääneen: Mietithän tarkkaan, haluatko todellakin olla tässä mukana. Ilmoittautuessasi sitoudut rinkiin ja ringin sääntöihin kolmeksi kuukaudeksi (helmikuun alku - huhtikuun loppu) sekä hankkimaan muistettavallesi kolme vähintään 8 euron arvoista lahjaa sekä kustantamaan postikulut.
"

Tämä siis siksi, että ei tule ikäviä yllätyksiä parille, jos joku ei oikeasti olekaan valmis sitoutumaan tälle kierrokselle.
Mikäli elämäntilanne muuttuu tai tulee jotain muuta, mistä emojen on hyvä olla tietoisia, olethan meihin hetimiten yhteydessä niin ei tule turhia muistutteluja paketeista tai pahaa mieltä kellekään!

Huomenna siis ilmottautumisia kehiin, mikäli olet säännöt lukenut ja halukas yhä osallistumaan!

- Isabel -emonen

edit
14.01.-10 / 21:00
Kaikille ennakkoon ilmottautuneille en saanut jostain syystä lähetettyä sähköpostia takaisin, eli toivottavasti luette tämän postauksen!