Hienosti rullaa tämä kuukausi eteenpäin, muistakaahan kaikki että paketit pitää olla postissa viimeistään sunnuntaina, eli huolehtikaa oman postinne aukioloajan mukainen postitus, sillä selittely postin kiinniolemisesta sunnuntaisin ei mene läpi meille emoille, koska asiasta on muistutettu jo aijemmin :)

Järjestysnumeroita on edelleen ilmoitettu ahkerasti, ja kyllä huomaan sen omassakin työskentelyssäni, että tämä kierros on sujunut raportointien ja yhteydenottojen kannalta paljon joutuisammin, kuin edeltävät. =)

Me ollaan Isan kanssa taas juonittu ihania yllätyksiä teidän pään menoksi, ja tarkemmin kuulette asiasta/asioista maaliskuun aikana, olkaahan siis tarkkana ja pysytelkää linjoilla!

Minä otan tänään nokan kohti itäistä Suomea, joten en ole ihan niin aktiivisesti koneen äärellä kuin yleensä (tai siis yleensä olisin, jos superahkeralta Isalta jäisi jotain töitä tehtäväksi :DDDD ) joten olkaa Isaa kohtaan kärsivällisiä ja antakaa aikaa vastata teidän kiperiin kysymyksiin. Olemme Isan kanssa myös puhelimitse yhteyksissä, joten jos ongelmia tulee niin ne selviävät kyllä. Pitkäpinnaisuutta ja reipasta mieltä siis roppakaupalla. =)

 

Ei kai tässä muuta, jos joku jo kokoaa maaliskuun paketteja, niin muistakaahan että teemana on pääsiäinen ja teemaa saa käyttää luovasti, kuten ihanasti on tätä helmikuun rakkausteemaakin käytetty. =)

Toivottavasti aurinkoiset säät jatkuvat, eiköhän tuo kevät pian kolkuttele ovella :D

-Pinkkis-

Ps. Muistakaahan kaikki osallistua leivontakilpailuun!