Hei rinkiläiset!

Mikäli joku haluaa, että alueellinen tapaaminen järjestetään, ehdotan että ottaa vaan itseään niskasta kiinni ja alkaa järjestämään asiaa.
Minä voin sen verran auttaa, että laitan tänne sly-blogiin tiedon, kuka järjestää, milloin, missä ja sähköpostiosotteen, mistä henkilön saa kiinni. Järjestäminen jää sitten kokonaan teidän vastuullenne. Varsinainen sly-tapaaminen on kuitenkin Helsingissä, mutta koska jotkut kaipailevat alueellisia tapaamisia, niin toki niitäkin voi järjestää. Ja ainahan meidän emojen puolesta voi kahville mennä rinkiläisen kanssa, jos haluaa.

Mikäli tapaamiisista tulee blogi- tms. tapaamisia, eikä niillä ole mitään tekemistä sly-ringin kanssa, niin sitten kehotan ilmottamaan asiasta esim. omassa blogissa. Helsingissä on ainakin muutamana vuonna järjestetty blogitapaamisia ja bloggaajat ovat itse lähteneet järjestämään. Tänä talvena kyseinen tapaaminen järjestettiin ravintola Zetorissa, Pian ja Tanjan järjestämänä tapahtumana. Tähän tapaamiseen tuli mm. Tampereelta ja Lappeenrannasta osallistujia ja pisimmän matkan ajanut tuli 450km:n takaa..
 

Minä julistan äänestyksen alkaneeksi jo eilen, jotta kaikki pääsevät nyt sitten äänestämään! Eli laskettakoot ne äänet, mitä eilen jo saatiin. Äänestysaikaa silti sunnuntaihin 21.3. asti !!

Kommentointi ja Anonyymit:
Anonyymit kommentit tullaan tästedes poistamaan. Jos on asiaa, omalla nimellä/ nimimerkillä, niin että emot tietävät kuka napisee, kiittelee tms.. Parannusehdotukset ym. ovat tietenkin tervetulleita, mutta toivon että tämä tapaamisesta puiminen jää nyt tähän. Minusta on ihnottavaa että viitsitään valittaa, vaikka kuinka ollaan raahattu palkintoja ties mistä Kirkkonummelta asti, että saadaan kilpailua järjestettyä, maksetaan postikulut niistä, että palkinnon saajat ne saavat kotiin asti, istutaan monta tuntia päivässä koneella, että saadaan sly-hommat hoidettua ja tästä syystä sanoin "turhiksi" höpinöiksi (olisi varmaan ollut parempiakin termejä, mutta tuota nyt tuli käytettyä ja tosi ärsyttävää, että takerrutaan yhteen sanaan tai lauseeseen), sillä kun meille tulevat kaikki kommentit sähköpostiin, pyrin ne lukemaan. Ihan siitä syystä, että jos siellä on jotain tärkeää asiaa. Minulla menee muutenkin useampi tunti päivässä sly-hommien parissa, niin en millään viitsisi lukea sellaisia minun näkökulmasta turhia kommentteja tai etenkään Anonyymejä napinoita, jotka vaan pahottavat mieltä eikä edes tiedä kuka siellä valittaa ja onko oikeasti sitä mieltä.

Oikeasti pelkissä lähetys- ja saapumisraporteissa on enemmän hommaa, kun moni osaa ajatella. Silti viitsimme järjestää muutaman kilpailun (porkkanapaketti/ leivontakilpailu) ja vielä tuon tapaamisen. Ja silti valitetaan, kun tapaaminen on Helsingissä. Oikeasti tulee tosi inhottava fiilis, sellainen että olisiko sittenkin pitänyt jättää järjestämättä koko juttu! Silti ne muutamat, jotka ovat lähettäneet sähköpostia, että ovat innoissaan mukana, saavat mut hyvälle tuulelle. Ja vaikka aika on kovin kortilla välillä (siis oma vapaa-aika) niin jotta jokaiselle tulee hyvä mieli, niin olen valmis laittamaan ne alueellisen tapaamisen tiedot tänne. Alueellisen tapaamisen voi järjestää ravintolassa tai jossain kerhotilassa tai mitä tahansa! Ohjelma ja muu hoitaminen jää sitten alueellista tapaamista järjestävän vastuulle ja me emot emme kanna tapaamiseen liityvistä asioista vastuuta.

Jos vielä jotain kysyttävää, niin sähköpostitse mielellään.
Tarkoituksemme oli vain kaikessa yksinkertaisuudessaan saada kaikki hyvälle tuulelle, että tällaisiakin juttuja järjestetään, mutta ilmeisesti emme onnistuneet. Tiedetään, ettei ensi kerralla kannata sitten järjestää mitään ylimääräistä.

- Isabel